Verjaardagsdonatie

Tessa
KWF Kankerbestrijding - Verjaardagsdonatie

Al een aantal jaren vraagt Facebook me, rond de periode van mijn verjaardag, om een verjaardagsdonatie te starten. En al die jaren heb ik het gelaten, omdat ik geen energie had om me te verdiepen in het maken van zo’n actie.

Dit jaar heb ik echter besloten er wel één te maken. Voor het KWF. In deze bizarre tijd, waarin mensen die gewone zorg nodig hebben, dit niet of nauwelijks durven te vragen, vind ik dat zo’n instantie juist geholpen moet worden. Omdat de kans groot is dat menig persoon door de Coronasituatie te laat de juiste diagnose heeft gekregen, waardoor hun leven hier aanzienlijk door wordt beïnvloed. Waarom het KWF? Zomaar, ik had ook het Longfonds kunnen kiezen (geloof ik).

Ik heb geen idee, wie de posts op mijn blog leest. Als je dit leest, dan hoop ik echt vanuit de grond van mijn hart, dat je een klein bedrag kunt missen voor mijn verjaardagsdonatie. Al doneer je 1 euro, alle beetjes helpen. Die ene euro is misschien nog wel meer waard, omdat de persoon die dit gedoneerd heeft, zelf op dit moment weinig geld heeft. Het afgelopen half jaar heeft me doen beseffen dat de huidige maatschappij m.i. vooral aan zichzelf denkt. Zolang je het zelf maar goed hebt, zolang je zelf bij vrienden en familie op bezoek kan, zolang je zelf nog maar kan sporten, uitgaan etc. En ik betrap mezelf hier ook soms op. Door middel van mijn verjaardagsdonatie, hoop ik mensen weer dichter bij elkaar te brengen. Hoop ik dat mensen iets over hebben voor hun medemens.

Onderstaande link, brengt je naar de Facebookpagina van mijn verjaardagsdonatie / inzamelingsactie.

https://www.facebook.com/donate/474424050185041/2656102297973367/

Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

error: Content is protected!